Har Ditt Gym Corona-Stängt? -No Worries!

har ditt gym bommat på grund av Corona-krisen?
kanske vill du inte riskera smittan även om de har öppet?
Oavsett, så skall du inte behöva ha enbart tråkiga träningspass om du håller dig hemma och gör det du fått lära dig om eatt träna med kroppen son viktmotstånd.

Det finns riktigt väl fungerande elastiska band för de flesta övningar, så att du kan slå alla muskelgrupper ur olika vinklar, vilket gör att du inte behöver känna vare sig tristess eller enformighet. Vi hittade dessa på senaste Fitnessfestivalen och blev imponerade av både kvalitet och känsla.
Du har länken här nedan, sedan är det bara upp till dig själv om du vill bredda dina pass och även få med dig en bra reseutrustning som inte väger mycket, när den delen av livet kommer igång igen, ”Post Corona”:
FLEXVIT – Bands Reloaded.
När man reser och inte har tillgång till ett gym, är det utmärkt att ha med sig lättviktiga ”latexgummiband” av olika längd och med olika grad av motstånd. Utvecklingen har gått framåt och här ser vi textiltäckta sådana. Produkterna kändes ha god kvalitet och torde bli en hit för alla på resande fot och för hemmaträning )förutom den typ av gruppass som använder liknande utrustning).

Lämna en kommentar

Rulla till toppen