Säsongskoll På Sthlm Skohus & Fashion District feb-24

 

Det var ett tag sedan Primepix presenterade det senaste som kommer i skor, smycken och kläder från Nacka Strands eminenta Mäss- och Showroomkvarter. När vi nu tof oss ut, upptäcktes snabbt att klädbranschen har problem. Uppe i Fashion Districts showroom, var mungiporna inte uppåt och ingen ville ge uppmärksamhet, trots attdet är just det branschen behöver.
Så, en rask promenad på 200 meter till Skohuset och fabrikslokalen, där mottagandet var klart mer positivt. Här kan du se ett litet urval av det vi fann mest intressant och där några ”gamla” bekanta dök upp med nyheter.
Vi har blandat vår/sommar-24 med höst/vinter -24/-25, då anteckningsblocket glömdes kvar på buss 443. Foto: Peter Ortvik, mestadels mobilkamera Samsung S20.
Vi börjar med att titta närmare på det hetaste för killar  ; GUGATTI. Därifrån löper vi vidare till funktionella HALTI, med specialsula från känd däcksfabrikant… Dessa höjdare från Halti, har den senaste ersättningsdetaljen i stället för skosblren. Man bara skruvar på den runda ”ploppen”, så dras det åt. Moturs, så öppnas anspänningen.

Bra sulgrepp!

Gamle Hockeyspelaren Kjele Höglund var vår ciceron hos Halti.

Den gubben känns väl igen och borgar för gott grepp… Man FÅR faktickt använda sina HALTI  även efter 1:a april…
Läs mer om HALTIs nyheter HÄR:Snygga smycken från 7EAST: 

  CROCS har fått ett nytt superfräscht showroom och hade en hel del coola modeller. Camo-Crocsen är riktigt snygga.

Vi hoppas på mer att raportera om efter sommaren. På återseende!

Rulla till toppen