Bästa produkt – Resultat av Primepix stora hudvårdstest för män.

 

I slutet av oktober förra året, scannade vi SHR Hud/Kosmetikmässan ute i Kista för att kunna göra en större test av hudvårdsprodukter vi ville testa på män. Själva reportaget från mässan, hittar du här:
http://frontface.se/magazine/2019/10/25/shr-hud-kosmetikmassa-2019-frontface-testar-produkter/

Att det skulle ta så här lång tid innan vi fick in resultaten från testpatrullen, trodde vi inte men nu är vi tillbaka för att kora ”Bästa Produkt”. Vi har gått enbart på vad testpatrullen uppgett under kriterierna Känsla och Resultat. Ingen har fått reda på pris eller annat.

Sammanfattningsvis kan vi säga att ingen av de testade produkterna
har upplevts direkt negativ. Någon tycktes vara ”lite för lättflytande, kändes utspädd” och några andra har upplevts att inte ”göra varken till eller från” men det är helt klart att kvaliteten hos produkter för hudvård har höjts sedan vi gjorde en liknande test för snart tio år sedan.
Då kommer vi fram till utdelning av utmärkelserna.
Under respektive bild, beskrivs  ett par utlåtanden från testpatrullen.

Oavsett vika produkter du själv använder, hoppas vi genom vår hudterapeut Nathalie, att du tänker på att skydda dig mot den efterlängtade vårsolen och att du även uppmärksammar hur både rökning, dålig kosthållning och luftföroreningar åldrar din hud  i förtid.
Här kommer resultatet:

ALLÉL G2 Serum
Anti-aging serum formulerad med högeffektiva antiglykation. Läs mer
HÄR
Omdömen: ”Wow, ett serum som slår till”. ”lade på en stund innan jag gick till sängs, vaknade med klart jämnare hud runt ögonen redan efter en veckas användning.”
”Skön, som balsam för övertrasserad hud”. ”Bästa serumet jag testat genom åren”.

ALEX Digital De-Stress Serum.
”Det är, som d flesta vet, inte bra för huden att sitta långa stunder framför en datorskärm. Både ren uttorkning och andra oönskade strålningseffekter gör att hudens motståndskraft bryts ned.
Produkten utlovar specialiserat dagligt försvar och antioxidantkomplex för att skydda huden mot blått ljus [HEV] och miljöförorening, vilket bidrar till inflammation, ojämn hudton och för tidig åldrande.
Hyaluronsyra och Squalane mättar huden med fukt och skapar en skyddande barriär mellan hud och miljö och ger ett jämnt och friskt utseende. Levereras i en smart 30 ml Airless pump.” Läs mer HÄR!

Omdöme: ”Som IT-kille blir min hud röd och torr mest hela tiden. Det här serumet lugnar ner det hela, känns riktigt bra efter ett par dagar.” ”Oj då, får nog satsa på denna som regelbunden arbetskompis…hahaha”. ”Det funkar, vil ha mer…”

 

Lämna en kommentar

Scroll to Top