Hem & Villa-mässan 2023 – Man Minns ”CanCan”, 66 Färger Som Stod Ut


Årets Hem & Villa-mässa i Stockholmsmässans A-ghall, var som väntat mycket inriktad på miljö/energi/hållbarhet. Dessa ämnesområden är naturligtvis ytterst viktiga men svåra att visa upp i bild, som ju Primepix Magazine helst vill ha med. Vi fann dock ett par andra temas som direkt fångade både vårt och kamerans intresse.

Ett litet rundvandringsklipp inne i Bastuspa mobila bastu.

Koppla på dragkroken och koppla av på campingplatsen…


Därefter kommer vi till mässans, i våra ögon, riktiga ”eye-catcher”:

Här ser du blott några meter av Coloramas 66 olika färger som presenterades utefter 230 meter i hela den långa mäss-korridoren mellan A- och B-hallarna. Konceptet heter CANCAN.

Ja, man skulle kunna säga att denna utställning från Colorama är något i hästväg…  …om ni fattar galoppen…Den magnifika montern var redan med på säsongens Formexmässa och efter den succén, var det självklart att hånga kvar till även Hem & Villa.

CANCANs kulörer har tagits fram av världsledande personer inom design- och inredningsvärlden. Chris Martin, chefsdesigner Massproductions, Nadia Tolstoy, inredningsarkitekt Tengbom Arkitektkontor, Fredrik Paulsen prisbelönt möbeldesigner, Ola Carlsson-Fredén, kreativ chef på ljus-studion Helmet Design Studio och inte minst Jenny Clark, en Londonbaserad kulörexpert med globala kunder, är några ur det noggrant handplockade teamet som har utvecklat den säregna färgpaletten där varje färg har en unik historia.

Man fick möjlighet att hitta sina favoriter bland de 66 kulörerna och sedan skaffa ”miniprover” med inbyggda mini-rollers, så att man i lugn och ro kan testa i den miljö man vill styla om. Bara att låta fantasin regera och freaka ut
i familjens beslutsvånda…
Här nedan kan du se presentationerna av några sköna och starka varianter.


Foto & Reportage: Peter Ortvik

Rulla till toppen