AVGRUNDEN – Mest Spännande Filmen På Bio I Höst

AVGRUNDEN – Katastroffilmen som ser ut som en tanke just i år…
Galapremiär på Rigoletto i Stockholm. Höstens troligen mest spännande och effektfulla bio-film, är troligen svensk och heter i så fall ”Avgrunden”. Redan här kan man efter att ha sett den, förutspå att en två eller kanske till och med tre Guldbaggar kommer att tilldelas filmen kommande januari. Denna nagelbitare utspelar sig i och runt Kiruna, där man som känt flyttat på stan för gruvdriften och dithörande orsakers skull.

Här gäller det att inte punktera spänningen med spoilers, så med det något snåla ”det börjar röra på sig lite här och var”, får du nöja dig med tills du pallrat dig iväg och sett den PÅ BIO, för det är där Avgrunden skall ses. Vasst och välspelat av casten, i spetsen anförd av Tuva Novotny, Kardo Razzazi, Peter Franzén och Felicia Truedsson. Det är förståeligt att den här filmen kostat många sköna slantar att producera, effekterna än ytterst välgjorda och  känns inte ”måste komma effekter hela tiden”, som det så ofta är i amerikanska filmer.
Alla vi pratade med under efterfesten på Bistro Rigoletto, hade bara goda ord att säga och härifrån Prim,epix, kan vi bara kapitulera och ge ”Avgrundeb” vår första FULLPOÄNGARE, alltså 5 av DEM.
Köp en XL Popcorn, man trycker i sig mekaniskt, allt för att spara naglarna…
tack för en välarrangerad kväll med både Gala & Efterfest, Mia Jorpes & Wonderland event. Foto: Peter Ortvik, assist: Camilla Hermansson.
Förfriskningar: I foajén: Love Spirit Sparkling Rosé eller alkoholfritt,
på Efterfesten: bartenders Special på Love Spirit Vodka eller alkoholfritt.Film-Poster

Peter Franzén och Kardo Razzazi

Peter Ortvik och Mia Jorpes, Wonderland

Diana Wahlbom och Maria Kessling

Filmens Cast

Jovan Radomir

Louise Hoffsten med depå-laget

Tuva Novotny och medspelare

Tuva Novotny

Kardo Razzazi med sällskap

Beba, Zinat Pirzadeh och Peter Englund

Anders Pihlblad

Molly Hammar, som även sjunger en låt till filmen.

Katarina Ewerlöf – Ljudboksinläsare ab högsta rang.

Bistro Rigolettos Bartender gjorde fantastiskt goda drinkar, både med och utan C2H5OH. Här ser vi Love Spirit Vodka som bas.

Rulla till toppen