Tom Cruice ande svävade över Rigoletto under Europapremiären av TOP GUN Maverick

Igår kväll, 23 maj, fylldes biograf Rigoletto med jeans- och läder/bomberjacksklädda gäster till Galan/EuropaPremiären av nya filmen Top Gun – Maverick med Tom Cruise. Celebert bsök av Rick Rossowich, som spelade ”Slider” i första Top Gun filmen. Här är några bilder jag framkallade så snabbt att det gick i Mach 3…alltså 3 ggr ljusters hastighet.

Filmen är ett fartfyllt flygäventyr i högklassigt datorspelformat…fast mycket bättre. Tom Cruise gör en sedvanligt bra…Tom Cruise, han håller ett par tag till… Om man har överseende med lite (Hm) överdriven USA-hjälteglorifiering, så är det bara att sätta sig, spänna fast säkerhetsbältet och åka med i svindlande hastigheter. Det kan vara lite svårt ibland att se vem som är vem, när hjälmar och syrgasmaskerna åker på…eller är det bara jag, kanske? Betyget får bli en FYRA av fem, för vi vet ju alla vem som har sin CRUISE-Control under full komtroll…
Tack Mia Jorpes med team för en störtsäker Gala på Rigoletto, där ingen riskerade att åka på en vinge i trängseln. Fler bilder kommer när min F-18 har landat. Foto: Peter Ortvik  (PS Bilden på Tom Cruise plåtade jag när han var här för en annan film…)


  Rick Rossowich, som spelade ”Slider” i första Top Gun filmen.  

 

Rulla till toppen