Smygöppning av Pinchos i Sundbyberg lämnade god eftersmak

”Se Sundbyberg och sedan dö” är ett gammalt talesätt. Från i fredags finns nu ytterligare en anledning att besöka den lilla staden som ligger nästdörrs granne med Stockholm och har bra kommunikationer till och från.

Det finurliga restaurang-konceptet PINCHOS smygöppnade i torsdags och Primepix Magazine var naturligtvis på plats när Daniel Lindroth från eventarrangören Subito tog emot de inbjudna, som placerats på ett Coronapåbjudet avstånd från varandra.

Redan här kan vi avslöja att matens kvalitet står högt i tak, så vi skäms inte för att ge både maten och den h’rliga personalen fullpoäng, alltså PPPPP av fem möjliga.
Följ med oss runt inne i lokalen och kom de små smakbitarna lite närmare. Att vi själva var minst sagt mätta vid hemgång, är ingen överdrift. Tack & Bock!Exteriör Sundbyberg Torg 1 Eventarrangör Daniel Lindroth smygprovar en kvartett Pinchos. Den Pop-iga hörnan, där det även finns en Photo-booth av senaste modell, direkt till Instagram. Komiker Marika Carlsson till höger, med sin sambo Maria ”Mia” Sander och dennas dotter. Marika på topp! Spetskompetens i köksregionerna. Så här beställer man. Menyn finns i Pinchos app. Där väljer man både mat och dryck. Sedan skickar man iväg det hela och får efter en stund ett pling i luren och allt är klart att hämtas. Så här såg det ut på Primepix chefredaktör Peter Ortviks bord inför avsmakningen. Min absoluta favorit var den supermöra planksteken med potatismos. Supergoda räkor med ayoli. Pastan med svampsås stod också högt i kurs. Amanda ooms Eva Melander Micael Dahlén gjorde en ekonomisk ”Chest Bump” med Fredrik Berling. Tjejerna i baren hade full koll trots högt tempo. Peter Englund och Jasmin Lindberg inledde med lite pop-corn. Viveca Järhult, Marknadschef Pinchos Sverige och Daniel Lindroth VD på Subito Jag missade avståndet lite till kameran i Pinchos photo-booth, så bilden blev oskarp… för JAG är väl inte en suddig person?
Sean banan med medbrottsling. -Nej Sean, det finns inte Banana Split, du får gå ned i spagat i stället…
-Hungrig som en varg… -Dinner is served, Sir…”

Martin och Johanna Strömberg med sina barn.

Eva Melander med sällskap.

Bettina Andersen, Restaurangchef Pinchos Sundbuberg i mitten med teamet från Pinchos huvudkontor.

Zinat Pirzadeh med sina ättlingar. Ida Sjöstedt med barn och sällskap Familj inkl. Ooms.
Amanda och Daniel. Louise Nordahl med vänner.

Louise Nordahl från Mumbo Jumbo med Daniel Lindroth från Subito.

Först trodde vi att Magnus Rongedal och Henrik Rongedal fått tillökning med en Daniel Rongedal… men sedan såg man att frisyren på den sistnämnde inte passade in. Fredrik Berling med barnen Anna och Alvin.Jessica Berghult med dottern Ella Björn Becksmo med familj. -Det skall börjas i tid…
Agnes Sjöstedt, dotter till designern Ida Sjöstedt HEY! You´re a REAL Hot Shot!

Nicci Hernestig och Mathisa Guss. Maria Möller med vänner Sträck på dig, du är med i Primepix!

All photos © Peter Ortvik

Lämna en kommentar

Rulla till toppen