Primepix möter nya stjärnan Molly – mutbar fyrfota godisälskare

Under ett event för ett par månader sedan, kom jag i samspråk med en trevlig tjej som berättade om sin lilla fyrbenta familjemedlem, som blivit ”kändis” genom sin väluppfostrade framtoning och översöta uppsyn. Tjejen är Emma Thorsell och voffsingen är Molly, som nu är stjärna lite över allt i Tv och i reklam.
Jag bjöd in dem bägge till en intervju, där Molly överlät till matte Emma att berätta, då annars vissa tolkningsproblem kunde ha uppstått. Så här berättar Emma, medan Molly villigt poserade framför min kamera….

”Molly är nybliven 5-åring och en cocktail mellan Havanais och Malteser. Hon började sin ”kändis” karriär med att spela in en reklamfilm för Göta Energi som gått flitigt på sociala Medier där hon åker på en robotdammsugare. Ganska snabbt därefter så fick hon komma på en först casting för julkalendern, den gick bra och efter andra castingen så fick vi veta att jobbet var hennes. Sen har det rullat på och en roll i långfilmen Snälla Kriminella spelades in som följdes av blivande tv-serien Berts Dagbok. Däremellan har hon hunnit fota en global kampanj för Ikea, gjort jobb för Paul Mitchell och LuxuryDog.shop
Senaste som spelades in var Talang 2021 och Nyhetsmorgon på TV4 den 1 december.

Molly tränar och tävlar i agility klass 2, Freestyle klass 3 och Rallylydnad mästarklass. Tävlar även med sitt lag PyttEliten i freestyle med Sofia Angleby & Lyxz och har kvalat till lag SM i agility 2021.

Mollys kompis Bubbel, är lite mer inriktad på andra grenar. Bubbel satsar jag på agility och hon är med i ett utvecklingsteam som heter TopTeam Sweden.
Sedann tränar vi även freestyle och rallylydnad. Bubbel är 20 månader gammal och en dvärgpudel.
Här ovan ses bästisarna njuta av sommar och sol…precis som vi andra.

Vill du komma i kontakt med trion, har du några länkar här:
Deras instagram-sidor är

https://www.instagram.com/molly.bubbel/

https://www.instagram.com/mollythesuperstar/

och Molly har dessutom ett konto på TikTok

https://www.tiktok.com/@mollythesuperstardog    

Molly och Emma tackar för sig, för den här gången…
Missa inte Molly i SVT´s Julkalender 2020…

Reportagefoto: Peter Ortvik

 

 

 

Lämna en kommentar

Scroll to Top