Vårdande Hudklappar Primepix fann på Sthlm Beauty Week – och gillade…

Vintertid är oftast inte så snäll mot vår hud. Utomhus är det kallt och inomhus eldar vi på elementen, så att vi torkar ut slemhinnor, andningsvägar, ögon och hud.
Hudvård är och har alltid varit populärt när det skall handlas Julklappar och nu för tiden inte bara till tjejer. Killarnas marknad ökar från år till år.  Även om innehållet i produkterna inte skiljer sig nämnvärt från tjejernas, förutom dofterna och färgsättningen på förpackningarna, så visar smygtittar i badrumsskåpen hos grabbarna, att män vårdar sin hud ,er nu än då.

Här kommer ett provpotpurri av vad vi fann på mässan och därefter testat och gillat. Hoppas det kan inspirera till ett Ju(v)ligt litet Hu-Hu-Hu-Hudvårdspaket till någon du vill smeka…

Klapp Cosmetics MEN- Wash & Shave, 50 ml

För den aktiva mannen alltid på språng.
2 in 1 Foam Gel är basen för ett snyggt utseende, ren hud och uppfriskande rakning. Lätt skummande rakgel/ rengöringsgel med grönt te och björksaft som passar alla hudtyper. Den perfekta produkten för den aktiva mannen och att ta med på resan.
https://klapp-sweden.se/webshop/product/wash-shave-2-in-1-foam-gel/

Klapp Cosmetics- Cashmere Body Butter, 200 ml

En rik formula som tar hand om torr hud. Den högkvalitiva formeln med fuktgivande aktiva  ingredienser som mandelolja, sheasmör och E*vitamin gör huden sammetslen och smidig.
En härlig doft av tropisk vanilj avrundar det hela. Nominerad som bästa kroppsprodukt i Stockholm Beauty Week
https://klapp-sweden.se/webshop/product/cashmere-body-butter/


Klapp Cosmetics – MEN Face Care Set, 50 ml All Day Long 24 h Cream
15 ml Hangover Serum
Ge din hud en turbo start på dagen. 24 H kräm med grönt kaffe, hyaluronsyra ger ny friskhet åt stressad, torr hud.  Serum för extra boost som lugnar och skyddar din hud. Kan med fördel användas efter rakning.
https://klapp-sweden.se/webshop/product/klapp-men-face-care-set/

Klapp Cosmetics- Immun Gently Eye Protection Gel, 30 ml
En kylande fuktgivande gel för intensiv vård av det känsliga ögonområdet.
Ökar hudens elasticitet, jämnar , lugnar huden och stärker dess immunförsvar.
Innehåller aloe vera och pantenol.
https://klapp-sweden.se/webshop/product/gentle-eye-protection-gel/

Klapp Cosmetics – Immun Radical Moist Complex Gel, 50 ml
En rik emulsion i en gel med en konsistens som ger en synlig känsla av hydrering, rekommenderas för känslig och problematisk hud. Biotekniska aktiva ämnen stärker immunsystemet (växtpeptider, enzymer), lugnar irriterad hud och förhindrar dess för tidiga åldrande. Produkten återställer den naturliga balansen mellan vatten och lipider och håller överhuden elastisk, behagligt fräsch och avslappnad. På grund av rikedomen hos naturliga oljor (jojobaolja, majsolja och avokadoolja) kan detta preparat användas som en tilläggsprodukt vid den dagliga hudvården. Det har också en lugnande effekt, så det kan också användas utav män (lugnar irritation orsakad av rakning)

https://klapp-sweden.se/webshop/product/radical-moist-complex-gel/

Klapp Cosmetics- Beauty Capsules/ VItamin E
Ett Skonsamt serum i små hjärtformade kapslar som ger extra skydd för huden. E vitamin har en lugnande effekt och skyddar i kombination med Cermider huden från att torka ut, för en märkbart jämnare hud.

https://klapp-sweden.se/webshop/product/protecting-serum-vitamin-e/

Klapp Cosmetics- MaskLab / Hyaluron – 3 Steg Sheet mask
Ett smart hudvårdkoncept bestående av ett effektivt koncentrat serum, en ansiktsmask och en avslutande kräm. En sheet mask bestående av hyaluron för en fuktgivande och push up / lifting effekt.

https://klapp-sweden.se/webshop/product/hyaluron-push-up-mask/
KLAPP-tjejerna med Zahra Moré i spetsen, står redo att jul-klappa dig på den hudvårdade kinden.
Från Dr. GRANDEL:

Hydro Active HYALURON FILLER CAPS

https://www.grandel.se/sortiment/hydro-active/hyaluron-filler-caps-28-capsules/

PRO COLLAGEN CREAM

https://www.grandel.se/sortiment/pro-collagen/pro-collagen-cream/

Elements of Nature REGENERATION ECO

https://www.grandel.se/sortiment/elements-of-nature-eco/regeneration-eco/

Ampuller “7 DAYS TO PERFECT SKIN”

https://www.grandel.se/sortiment/ampuller/ampullask-7-days-limited-edition/

Hydro Active HYALURON FILLER CAPS – Aktivt återfuktande serum med hyaluronsyra som ger en magisk utjämnande effekt! Kapslarna innehåller ”filler hyaluron” som vårdar och återfuktar huden på djupet med omedelbar synlig effekt! T o m uttalade torrhetsrynkor fylls ut inifrån och minskas synbart! Huden blir jämn och silkeslen och återfår sitt fräscha och fasta utseende på bara några minuter! Unisex serie!

https://www.grandel.se/sortiment/hydro-active/hyaluron-filler-caps-28-capsules/

Ampuller “7 DAYS TO PERFECT SKIN” – Dr. Grandel har 65 år expertis i framställa och tillverka ampuller med aktivt serum i! 7 DAYS är en limited edition utgåva med ampullerna AHA EFFECT, HYALURON & COLLAGEN BOOST. Unisex serie!

https://www.grandel.se/sortiment/ampuller/ampullask-7-days-limited-edition/

Ampuller “7 DAYS TO PERFECT SKIN” – Dr. Grandel har 65 år expertis i framställa och tillverka ampuller med aktivt serum i! 7 DAYS är en limited edition utgåva med ampullerna AHA EFFECT, HYALURON & COLLAGEN BOOST. Unisex serie!

https://www.grandel.se/sortiment/ampuller/ampullask-7-days-limited-edition/

Elements of Nature REGENERATION ECO- Vårdande och uppstramande ekologisk 24h kräm med 100% naturligt innehåll som förnyar och föryngrar huden. Ansiktskrämen stimulerar hudens naturliga cellförnyelse, skyddar mot fuktförlust och tillför värdefulla naturliga oljor som vitaliserar och återfuktar huden. Förbättrar mogen huds struktur och spänst. Skyddar mot negativa faktorer som orsakar för tidigt åldrande och minskar även hormonrelaterat åldrande av huden. Unisex serie!

https://www.grandel.se/sortiment/elements-of-nature-eco/regeneration-eco/

Hydro Active HYALURON REFIL CREAM – Rikligt återfuktande 24h kräm som motverkar torrhetsrynkor på djupet. Innehåller ”Filler Hyaluron” och ”Classic Hyaluron” som fyller på hudens fuktreserver samt jämnar ut rynkor från insidan och ger en plumping effekt! Ger en härlig fuktboost åt huden som får en strålande lyster och känns len och skön bara efter första appliceringen. Unisex serie!

https://www.grandel.se/sortiment/hydro-active/hyaluron-refill-cream/

PRO COLLAGEN CREAM – Stimulerar hudens egen kollagenproduktion med sin ”Pro Collagen Code”. 24h krämen förbättrar kollagenfibrernas struktur vilket ger huden märkbart bättre elasticitet. Skyddar huden från åldrande på grund av yttre miljö- och stressfaktorer. Ansiktskrämen stimulerar även hudens eget återfuktande system som jämnar ut huden och ger ett fräscht utseende. Ansiktskrämen vårdar huden, ger den mer spänst och förbättrad elasticitet. Aktiva ingredienser: Kollagen, Kisel, Sheasmör & Vitamin C

https://www.grandel.se/sortiment/pro-collagen/pro-collagen-cream/

Team Dr. Grandel Sweden; Susanna, Maria och Artur.
tog emot med öppen famn.

Tjejerna från Niva Lashes hörde aldrig av sig med kontaktuppgifter. Vi testade dock och gillade, så de får vara med ändå, lite mer anonyma…
Här hittar du deras hemsida: https://nivalashes.com/produkter/

Rulla till toppen