MC-Mässan 2024 – Nytt, Ombyggt & Vintage I Samma Hall

_ÄNTLIGEN! Efter ett antal års frånvaro, är NC-mässan tillbaka i Stockholm på Stockholms,ässan i Älvsjö. Denna gången arrangerad av ett externt företag/organisation.
Mässans A-Hall fylldes redan några minuter efter öppning av tvåhjuls-entusiaster, 95% syntes vara herrar över 50 år, så var var återväxten? Den yngre generationen verkar ha kapitulerat för det vi skrivit om under de senaste 15 åren, nämligen ”Allt som KAN stjälas, kommer att stjälas…det är bara frågan om när och av vem…”.

Förj med Primepix på en odyssé runt i montrarna, där vi fick stor uppmärksamhet med våra tre snygga MC-models Nathalie, Berkeh och Keyvan. Faktum var att både besökare och utställare bad att också få fotografera dem (speciellt tjejerna(. Roligaste kommentaren kom från en herre i 60-års åldern, so kom fram när jag plåtade Nathalie på en ombyggd hoj: ”-Du, är hon känd…eller bara snygg..?”
Vi mjukar upp med några bilder på hojar utan modeller för att ditt fokus skall hamna rätt. Vissa ekipage har vi ännu inte fått in någon information gällande, sådant kompletteras efter hand.

Samtliga bilder finns i professionell högupplöst storlek och kan beställas/köpas från Primepix. Alla intäkter går oavkortat till Kreativ Kultur/Stoppa Gatuvåldet. https://kreativ-kultur.se/    

   

BMW BMW

MMA-veteranen Jörgen Kruth med en av mässans få tjejbesökare… Yamaha  Vmaxklubben visade både nytt och klassiskt. Seanste grymma Vmax. Nathalie får en nostalgitripp på denna vackra Husqvarna V-twin.Husqvarnan ovan serverades av hjärntrusten från MC Veteranerna Sverige.

”Snövit” heter denna snygga BMW som Nathalie styr.

Marco Pereyra och hans snygga BMW K 1100RS..och minst lika snygga flickvän visade upp ett bygge man gärna skulle vilja testa på bana. Framgaffeln kommer från en Kawasaki, avgassystemet är egentillverkat.
Bakfjädringen är en Öhlinare från en Ducati Scrambler. Lackering: Simon Junkka på Kalmar Billackering.

Och nu skall vi bena ut det där med tt vissa förare ser lite beniga ut…

Primepix CEO och dagens fotograf Peter Ortvik tackar för en inspirerande dag med många nostalgiska förtecken. På återseende! Tack till modellerna och arrangörer.

Rulla till toppen