Dr Alban tillbaka med ny superlåt – Kanske det bästa han gjort enligt Primepix

Releaseparty Video-Mix:
https://www.facebook.com/Peter.Ortvik.frontface.se/videos/1094028467821764

Igår närvarade vi vid Dr Albans pelease-party för sin nya single, som vi nästan kan lova att den blir en stor hit. Efter att nu spelat den på redaktionens stora Hi-Fi etttio-femtomtal gånger, är vi benägna att lyssna på våra dansanta fötter…och slå vad om att ”Change (I Have A Dream)” blir en klassiker, kanske i klass med den gode Doktorns tidigare floorfillers.
Med i låten finns även Whitney Peyton, en 28 årig artist från Philadelpjia, USA.
Nedan kan du se några bilder från Release-partyt, en länk till musikvideon, samt hur vi grattade Dr Alban med en välkyld present från Love Spirit…
Musikvideon hittar du här:
https://youtu.be/CzFYWaMmcLo 
  Alban var laddad och vi var förväntamsfulla…Hans vänner Mattias Frisk och Douglas Dogge DoggelitoDogge gillar att flippa med mobilen…Fotbollsvirtuosen Abgar Barsom chillade vid bardisken.Johan Petré har slutat raka sig…1—2—vi testar micken…-Okej, är ni redo, nu kör vi musikvideon!
(Efter att ha hört den, krävde vi att få den ”En Gång Till”…)Sedan bjöd Dr Alban på några av sina gamla hits och alla som kunde, sjöng med.
Så var det dags att fira. Love Spirit Sparkling Rosé i två väl kylda flaskor, var vår present till artisten som i och med detta, gör stor come-back. Grattis och Lycka till med lanseringen!
facebooklänk till Grattis-videon:
https://www.facebook.com/Peter.Ortvik.frontface.se/videos/376457057728482 

Scroll to Top